Recenzje naszych Klientów

Opinie klientów

Informacje dotyczące weryfikacji opinii

Jolanta

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Maj 2023

Obsługa mojej podróży od początku oraz przez okres 3 tygodni była bez najmniejszego zarzutu. Drugi raz korzystam z oferty tego biura. 3 tygodnie jest doskonałą formą wypoczynku. Standard hotelu był wyższy niż założyłam. Bardzo trudno jest zorganizować się na dłuższy pobyt z innymi biurami turystycznymi. Bardzo byłam zadowolona. Moja ocena to piątka.

Patrycja

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Maj 2023

Bardzo kompetentna i miła obsługa. Konsultant przedstawił różnicę w ofertach oraz polecił hotel, który w pełni spełnił moje oczekiwania.

Gosia

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Kwiecień 2023

Miła i fachowa obsługa. Możliwość porównania ofert kilku biur, zakupu ubezpieczenia w korzystnej cenie.

Ihar K

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Kwiecień 2023

Pragnę podkreślić, że my, jako obywatele Republiki Białoruś, poświęcono nam szczególną uwagę. Podziękowania kierujemy również do naszej agentki Marleny, za jej profesjonalizm i życzliwość. Nasza podróż była przyjemna i dobrze zorganizowana.

Maciek

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Marzec 2023

Wakacje zarezerwowane i zrealizowane bez najmniejszych problemów, szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, informacja na czas, sam wyjazd jak po sznurku. Zdecydowanie polecam!

Michał

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Luty 2023

Wyjeżdżam kilka razy w roku. Miałem okazję korzystać już z pomocy każdej multiagencji na rynku i zostałem przy Travelplanet.pl. Mają aktualnie najszerszą ofertę i to jest największy plus. Dodatkowo wydaje się, że zatrudniają wykwalifikowany personel, który jest w stanie dobrze doradzić.

Aktualnie korzystam z biura stacjonarnego w Żyrardowie i muszę przyznać, że poziom wiedzy osób tam pracujących jest imponujący. Robią rozbudowane badanie potrzeb i na bazie tego dobierają oferty. Obsługa posprzedażowa też była miłym zaskoczeniem,bo zwykle są ze mną w kontakcie do ostatniego dnia przed wyjazdem, a także po powrocie.

Iwona

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Luty 2023

Travelplanet pozwala wyszukiwać wakacje z oferty różnych biur podróży, nie muszę biegać po poszczególnych stronach. W sposób sprawny i profesjonalny doradca pozwala dobrać ubezpieczenie do moich potrzeb. Od kilku lat wyjazdy wykupuję tylko w Travelplanet.

Agnieszka P.

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Styczeń 2023

Od kilku lat przy wyborze wakacji letnich korzystamy z usług Travelplanet.pl. Nie spotkaliśmy się z sytuacją, gdzie przedstawiona oferta "opływała lukrem", a hotel zweryfikował to na minus. Oferty przedstawione są nam zawsze rzetelnie poparte opiniami zaufanych osób czy znajomych...

Przy ostatnim wyborze wakacji zostaliśmy wyprowadzeni z, jak się okazało, błędnych naszych przekonań oraz informacji znalezionych na internetowych forach - i ponownie wróciliśmy w pełni zadowoleni i wypoczęci. Podejście oraz ilość poświęconego nam czasu, bardzo wysoka kultura osobista i łatwość w nawiązywaniu kontaktów każdorazowo utwierdza nas w przekonaniu, że wybór ofert z udziałem Travelplanet.pl jest najlepszym z możliwych sposobów na udane wakacje.

Wojciech S.

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Październik 2022

Od 3 lat dokonuję rezerwacji w Travelplanet.pl i ani razu się nie zawiodłem, tzn. wszystkie polecone oferty były bardzo dokładnie i sumiennie opisane, ze szczegółami mówiącymi o tym, na co można liczyć w danym hotelu, a czego należy się domagać :). Co do kosztów zawsze udało znaleźć się kompromis między wysokim standardem hoteli jak i przestępną ceną.

Z czystym sumieniem mogę polecić Travelplanet.pl, które świetnie spełnia swoją rolę w znalezieniu wymarzonych wakacji, jak i tanich połączeń lotniczych. Dużym plusem biura są kompetentne osoby, które mają informacje na temat hoteli z własnego doświadczenia.
GORĄCO POLECAM!

Teresa O.

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Sierpień 2022

Klientem biura Travelplanet.pl jesteśmy już po raz piąty. Jesteśmy zadowoleni z jakości świadczonych usług, a przede wszystkim z fachowej obsługi. Pierwsze wakacje to świetna oferta last minute, w rewelacyjnym terminie i w kraju, który chcieliśmy zwiedzić. Od tego czasu co rok zwracamy się do Travelplanet.pl z prośbą o pomoc przy zakupie wczasów.

Nie należymy do klientów z wygórowanymi wymaganiami, jednak, propozycje jakie otrzymaliśmy zawsze były zgodne z prawdą, nie czuliśmy się nigdy w jakikolwiek sposób oszukani czy nabrani. Oprócz dobrej wiedzy co do ofert biura, otrzymujemy zawsze praktyczne rady dotyczące podróży i pobytu zagranicą.

Mirosława Kosacka

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Czerwiec 2009

Witam, Pani Justyno.

Postanowiłam do Pani napisać, ponieważ wycieczka, którą mi Pani sprzedała, pozostawiła niezapomniane wrażenia. Naprawdę było warto. Może Pani spokojnie polecać ten hotel innym klientom. Nie mieliśmy do czego się przyczepić, a jesteśmy dość wymagającymi turystami. Sam hotel co prawda ma już za soba lata świetności, ale atmosfera, jaką wprowadza tam obsługa i szef pozwala zapomnieć o drobnych (naprawdę drobnych) niedogodnościach. Nie wiem, jak sprawdza się wiatrak zamiast klimatyzacji w środku lata, ale w czerwcu w zupełności wystarczał. Wszędzie czyściutko, zielona (a nie wysuszona jak w Afryce) trawa, palmy, drzewa pomarańczowe. Z okien widok na morze.

Wyżywienie przeszło nasze oczekiwania. Każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Wszyskie posiłki były urozmaicone i smaczne. Obsługa dwoiła się, żeby wszystko było w porządku. Położenie hotelu myślę, że było optymalne ( nie przy samej plaży, ale 10-cio minutowy spacer wzdłuż wybrzeża chyba nikomu nie zaszkodzi).

Jesteśmy naprawdę bardzo zadowoleni. Na pewno skorzystamy jeszcze z usług Pani biura.

Dziękuję i pozdrawiam