Recenzje naszych Klientów

Opinie klientów

Informacje dotyczące weryfikacji opinii

Artur

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Marzec 2025

Proces zakupu wycieczki odbył się bezproblemowo, zgłoszenie zostało dokonane na infolinii, została założona rezerwacja a później opłacona. Biuro pomimo już zakupionej wycieczki, nadal służyło pomocą i rozwiewało wątpliwości jak i odpowiadało na dodatkowe pytania.

Anna

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Marzec 2025

Polecam travelplanet.pl, gdyż jeszcze nie miałam takiej sytuacji, że na tym serwisie się zawiodłam. Gdy zadzwonię, kompetentni konsultanci pomogą mi znaleźć taki wyjazd, jaki chcę, tzn.ja określam szczegółowo, co mnie interesuje, a konsultanci wyszukują mi hotel i miejsce odpowiednie do moich wymagań. Proponują mi kilka miejsc, aż wybiorę, odpowiadając na wszystkie moje pytania.

Jestem bardzo zadowolona z Ich usług. Dziękuję i gorąco polecam!!!

Magdalena

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Luty 2025

Doskonale przygotowane wakacje w korzystnej cenie. Bardzo dobry kontakt z biurem,pomocni pracownicy. Zdecydowanie polecam!

K.

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Luty 2025

Drugi raz skorzystałam z usług Travelplanet i drugi raz jestem bardzo zadowolona. Obydwie oferty były strzałem w 10! Obsługa Travelplanet jest bardzo miła i naprawdę pomocna. Otrzymaliśmy wszystkie niezbędne informacje dotyczące podróży. Ja jestem w pełni usatysfakcjonowana współpracą i na pewno skorzystam z ich usług jeszcze nie jeden raz ;) Szczerze polecam.

Adrianna

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Styczeń 2025

Serdecznie polecam całą obsługę, wszystko precyzyjnie jasno i klarownie - zawsze odbierają i odpisują na wiadomości

Jacek

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Styczeń 2025

Dobra oferta i bardzo pomocni konsultanci. Nie trzeba długo czekać na rozmowę

Andrzej

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Styczeń 2025

Wyjazd na Dominikanę był niesamowity, piękny hotel, ciepły ocean i mnóstwo palm. Wycieczkę zamówiłem na Travelplanet.pl ponieważ był duży wybór ofert, strona przejrzysta, szybko udało mi się zamówić wycieczkę.

Marta

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Grudzień 2024

Za każdym razem rewelacyjna obsługa i świetne oferty! Egipt, Tunezja, Cypr, Kreta, Hiszpania, Korfu - to wszystkie nasze kierunki z Travelplanet.pl i będzie ich na pewno więcej!

Małgorzata

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Grudzień 2024

Rezerwowałam wielokrotnie wakacje przez ten portal i szczerze mogę go polecić.

Dobry wybór ofert, wiarygodne oceny hoteli. Możliwość szybkiej rezerwacji, bezpieczna płatność, szybki kontakt z biurem obsługi klienta oraz terminowe dostarczanie dokumentów podróży bez wątpienia są zaletami Travelplanet.

M

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Grudzień 2024

Korzystam już od kilku lat, jestem w pełni zadowolona. Profesjonalna i miła obsługa, w przypadku problemów bardzo szybka reakcja i pomoc.

Gosia

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Listopad 2024

Wszystko było super zaplanowane . Konsultanci wielokrotnie przypominali o potrzebnych formalnościach związanych z wyjazdem. Byli bardzo pomocni w wyborze oferty. Cała organizacja na wysokim poziomie. Dziękujemy za cudowny pobyt.

Andrzej B

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Listopad 2024

Bardzo dobre biuro, wszystko dokładnie opisują w ofercie. W przypadku pytań w miarę szybko odpisują nawet w weekendy.

Edyta

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Listopad 2024

Polecam super kontakt wszystko w jak najlepszym porządku. Mimo wycieczki z zagranicznego biura usługa na bardzo dobrym poziomie.

Paweł Z

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Październik 2024

Świetne, udane wakacje! Wszystkie warunki czytelne i przejrzyste, zgodne z opisem Travelplanet.

Kateryna H

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Październik 2024

Bardzo dobre doradztwo i pomoc w wyborze najlepszej oferty

Ewa

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Październik 2024

Z travelplanet.pl korzystam od lat. Zawsze znajduję ciekawe oferty a czasami zaskakujące, cena, kierunki, miejsca, ktorych nie brałam pod uwagę. Wiele szczegółow w ofercie (moze za mało informacji o pogodzie).

Świetne wsparcie konsultantów, którzy odpowiadają natychmiast na zapytanie, potrafią pomóc/doradzić w wyborze. Przed wyjazdem informacje na maila. I co najwazniejsze- nigdy nie byłam rozczarowana. Polecam również znajomym.

Katarzyna

Miły, szybki kontakt. Bezoroblemowo

Zbigniew G

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Wrzesień 2024

Bardzo pozytywne nastawienie do klienta, pomoc w wyborze kierunku wczasów i profesjonalna obsługa.

Jolcia D

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Wrzesień 2024

Polecam obsługę i zaangażowanie pracowników.

Dorota N

Zweryfikowana opinia (Travelplanet.pl) Oceniono: Sierpień 2024

Korzystamy od kilku lat i jesteśmy super zadowoleni. Pani Paulina profesjonalna !!!!!